Em dic Anna Esclusa Feliu. Sóc pedagoga, Formadora de Basale Stimulation, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL. Treballo des de fa més de quinze anys en l'àmbit de la greu discapacitat.

 

L'any 2007 vaig començar a crear i desenvolupar aquest nou enfoc pedagògic que té una única finalitat: contribuir a que els familiars de persones amb una greu discapacitat i les mateixes persones afectades, puguin seguir tenint o puguin desenvolupar una comunicació i una relació el més rica i fluïda possible. 

 

Actualment desenvolupo la Modulació Pedagògica en l'àmbit del DCA, col.laborant amb l'Hospital Asepeyo (St. Cugat, Barcelona) i la Unitat d'Estimulació Neurològica (UEN), també a Barcelona.

 

Compto amb el suport del professor A. Fröhlich que defineix la Modulació Pedagògica com una "especialització i desenvolupament posterior de Basale Stimulation"

  

Desitjo també que mica en mica dins "Qui som" hi apareguin altres noms a banda del meu, pedagogs i no pedagogs, que contribueixin a emprar la Modulació Pedagògica en altres entorns. I és que és entre tots que podem millorar i enriquir l'atenció que es dóna a les families afectades per una greu discapacitat.  


En el Blog

¿Bailamos?

Os presentamos el primero de los procesos de Modulación Pedagógica realizados por una de las participantes de la primera edición del Curso Básico del concepto. En esta entrada vais a ver una ventanita del acompañamiento a un padre con su hija con pluridiscapacidad. Esperemos que disfrutéis con ellos y, una vez más, mil gracias a esta familia entregada y valiente!

Más info