Cap familiar està preparat d'entrada per a conviure amb una greu discapacitat. La comunicació i la relació amb la persona que la pateix,  (sigui per una causa congènita, un procés neurodegeneratiu o un dany cerebral sobrevingut), han de ser construïdes a partir de l’observació, l'escolta, la proximitat i l'intercanvi sensible i recíproc. Tot plegat, requereix la posada en marxa d'habilitats i propostes comunicatives que no sempre estan en el nostre repertori habitual i que necessiten fer-se un lloc en el procés d'adaptació a la nova situació.

 

Infermeres, logopedes, psicòlegs, metges, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, mestres, educadors, auxiliars... hi trobareu eines pedagògiques i didàctiques per tal d'acompanyar a les famílies en aquests aprenentatges. Quants més siguem, més ens podrem adequar a les necessitats i possibilitats de cada família i més contribuirem a enriquir i reforçar relacions.

 

Per als pedagogs i pedagogues hi ha un ampli apartat teòrico-pràctic per a facilitar-vos treballar com a moduladors/es pedagògics/ques: Nou perfil professional que creiem indispensable en qualsevol equip que pretengui atendre a la família de manera global. 

 

COM ACONSEGUIR EL LLIBRE?

AQUI POTS CONSULTAR ELS PUNTS DE DISTRIBUCIÓ DEL LLIBRE I ANAR-LO A COMPRAR ALLÀ.
AQUI POTS CONSULTAR ELS PUNTS DE DISTRIBUCIÓ DEL LLIBRE I ANAR-LO A COMPRAR ALLÀ.
AQUI POTS COMPRAR EL LLIBRE ON-LINE I DECIDIR SI VOLS REBRE'L A CASA O RECOLLIR-LO EN EL PUNT DE DISTRIBUCIÓ QUE ESCULLIS.
AQUI POTS COMPRAR EL LLIBRE ON-LINE I DECIDIR SI VOLS REBRE'L A CASA O RECOLLIR-LO EN EL PUNT DE DISTRIBUCIÓ QUE ESCULLIS.

QUASI TOTS ELS CENTRES DISTRIBUIDORS ES QUEDEN UN PERCENTATGE PER LA VENDA DE CADA LLIBRE QUE PODRÀN DEDICAR A LES SEVES ACTIVITATS EDUCATIVES, REHABILITADORES, ETC.

 

 

TAMBÉ POT ENCARREGAR-SE A LES LLIBRERIES

 

 


Descarga
CONSULTA L'INDEX DEL LLIBRE MODULACIÓ PEDAGÓGICA: UN PUNT DE SUPORT
Ensenyant a familiars de persones amb greus discapacitats
Índex Modulació Pedagògica Un punt de su
Documento Adobe Acrobat 160.0 KB

En el Blog

¿Bailamos?

Os presentamos el primero de los procesos de Modulación Pedagógica realizados por una de las participantes de la primera edición del Curso Básico del concepto. En esta entrada vais a ver una ventanita del acompañamiento a un padre con su hija con pluridiscapacidad. Esperemos que disfrutéis con ellos y, una vez más, mil gracias a esta familia entregada y valiente!

Más info